ΜΕΝΟΥ
Το Καλάθι σας

Σλιπ brazil

Brand: Axami
Αισθησιακό sexy tanga σε μαύρο χρώμα με πολλές strappy λωρίδες και δαντέλα στο μπροστινό μέρος. Ιδανική επιλογή για υπέροχη νύχτα με το ταίρι σας...
26,00€
Brand: Axami
Brazil σλιπ από μικροΐνες και μαύρο τούλι. Η ζώνη της μέσης διαθέτει ένα διακριτικά γυαλιστερό λάστιχο. Οι γλουτοί διαμορφώνονται κολακευτικά από μια κάθετη ραφή.Brazil σλιπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό μέροςΠίσω μέρος από λείο ύφασμαΚάθετη ραφή στο πίσω μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
21,30€
Brand: Axami
Brazil σλιπ από μικροΐνες και τούλι στο χρώμα του δέρματος. Η ζώνη της μέσης διαθέτει ένα διακριτικά γυαλιστερό λάστιχο. Οι γλουτοί διαμορφώνονται κολακευτικά από μια κάθετη ραφή.Brazil σλιπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό μέροςΠίσω μέρος από λείο ύφασμαΚάθετη ραφή στο πίσω μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό ..
21,00€
Brand: Axami
Κομψό tanga σε άσπρο χρώμα από πλισέ δίχτυ με περίτεχνο κέντημα στο μπροστινό μέρος. Ιδανική επιλογή για υπέροχη νύχτα με το ταίρι σας.Σλιπ tangaΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό μέροςΠίσω πλεύρα με μια κάθετη ραφήΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
35,29€
Brand: Axami
Κομψό και αισθησιακό Brazil εσώρουχο σε κόκκινο χρώμα από τούλι με κέντημα στο μπροστινό μέρος, διακοσμημένο με ρυθμιζόμενες λωρίδες strappy στη μέση.Αισθησιακό BrazilΣυνδυασμός υλικών στην μπροστινή πλεύραΠίσο μέρος από τούλιΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
26,49€
Brand: Axami
 Ενα από τα πιο αγαπημένα σας εσώρουχα. Brazil σλιπ σε άσπρο χρώμα από λείο ύφασμα μικροϊνών. Κατάλληλο για κάθε μέρα, ανεκτίμητο κάτω από εφαρμοστά βραδινά ρούχα.Brazil σλιπΑπό απαλό ύφασμα μικροϊνώνΚάθετη ραφή στο πίσω μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
15,04€
Brand: Axami
 Ενα από τα πιο αγαπημένα σας εσώρουχα. Brazil σλιπ σε μαύρο χρώμα από λείο ύφασμα μικροϊνών. Κατάλληλο για κάθε μέρα, ανεκτίμητο κάτω από εφαρμοστά βραδινά ρούχα.Brazil σλιπΑπό απαλό ύφασμα μικροϊνώνΚάθετη ραφή στο πίσω μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
15,04€
Brand: Axami
 Ενα από τα πιο αγαπημένα σας εσώρουχα. Brazil σλιπ σε μπέζ χρώμα από λείο ύφασμα μικροϊνών. Κατάλληλο για κάθε μέρα, ανεκτίμητο κάτω από εφαρμοστά βραδινά ρούχα.Brazil σλιπΑπό απαλό ύφασμα μικροϊνώνΚάθετη ραφή στο πίσω μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
15,04€
Brand: Axami
Υπέροχο tanga σλιπ σε κόκκινο χρώμα από απαλό τούλι με περίτεχνο κέντημα που θα εφαρμόζει ελκυστικά στους γλουτούς σας. Αισθησιακά κομψό!Αισθησιακό σλιπTanga σλιπΠίσω πλευρα με μια κάθετη ραφήΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
35,29€
Brand: Axami
Θέλετε άνετο εσώρουχο; Φορέστε tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από λείες μικροϊνες, διακοσμημένο με strappy λωρίδες στη μέση! Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα απο ύφασμαΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
22,22€
Brand: Axami
Θέλετε άνετο εσώρουχο; Φορέστε tanga σλιπ σε άσπρο χρώμα από λείες μικροϊνες, διακοσμημένο με strappy λωρίδες στη μέση! Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα απο ύφασμαΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
22,22€
Brand: Axami
Θέλετε άνετο εσώρουχο; Φορέστε tanga σλιπ σε κόκκινο χρώμα από λείες μικροϊνες, διακοσμημένο με strappy λωρίδες στη μέση! Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα απο ύφασμαΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
22,22€
Brand: Axami
Θέλετε άνετο εσώρουχο; Φορέστε tanga σλιπ σε μπέζ χρώμα από λείες μικροϊνες, διακοσμημένο με strappy λωρίδες στη μέση! Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα απο ύφασμαΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
22,22€
Brand: Axami
Αισθησιακό Brazil tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα και ελαστικό ύφασμα στη μέση σε σαγηνευτικό σχέδιο.Tanga σλιπΜέση από ύφασμαΣυνδυασμός υλικών στην μπροστινή πλευρά..
21,25€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα μπροστά. Εσώρουχο για άπειρες στιγμές απόλαυσης.Αισθησιακό σλιπΔαντέλαΆνοιγμα στο καβάλο..
24,84€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο κόκκινο χρώματα από τούλι και δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα μπροστά και στο καβάλο. Διακοσμημένο με φιογκάκια για στιγμές απόλαυσης.Αισθησιακό σλιπΔαντέλαΆνοιγμα στο καβάλο..
23,46€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο χρώμα από τούλι και δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα μπροστά και στο καβάλο. Διακοσμημένο με φιογκάκια για στιγμές απόλαυσης.Αισθησιακό σλιπΔαντέλαΆνοιγμα στο καβάλο..
23,46€
Brand: Axami
Κομψό Brazil tanga εσώρουχο σε από ελαστικό ύφασμα και τούλι με πλούσιο κέντημα, διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια.Brazil tanga σλιπΣυνδυασμός υλικών στην μπροστινή πλευράΠίσω μέρος από ύφασμαΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
26,73€
Brand: Axami
Κομψό βραδινό εσώρουχο Brazil σε μαύρο χρώμα, κατασκευασμένο από  floral δαντέλα με χρυσό...
25,54€
Brand: Axami
Ντυμένη ή μήπως γυμνή; Αισθησιακό μαύρο με κόκκινη λεπτομέρεια σλιπ σε σαγηνευτικό σχέδιο με άνοιγμα στο καβάλο.Αισθησιακό σλιπΔαντέλαΆνοιγμα στο καβάλο..
25,54€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό Brazil tanga εσώρουχο σε μαύρο χρώμα από μάτ λάτεξ ύφασμα. Εσώρουχο που σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο!Brazil tanga σλιπΠίσω μέρος από λάτεξ ύφασμαΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
23,46€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε κόκκινο χρώμα από δίχτυ και δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα στο καβάλο. Διακοσμημένο με σατέν κορδέλα και φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος.Αισθησιακό σλιπΔαντέλαΆνοιγμα στο καβάλο..
22,44€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο χρώμα από δίχτυ και δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα στο καβάλο. Διακοσμημένο με σατέν κορδέλα και φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος.Αισθησιακό σλιπΔαντέλαΆνοιγμα στο καβάλο..
22,44€
Brand: Axami
Κομψό βραδινό εσώρουχο Brazil tanga σε μαύρο χρώμα, κατασκευασμένο από πλούσια δαντέλα, διακοσμημένα μπρος και πίσω με μια κάθετη ραφή...
26,95€
Brand: Axami
Κομψό βραδινό εσώρουχο Brazil σε μαύρο μπεζ χρώματα, κατασκευασμένο από ελαστικό τούλι, διακοσμημένο με εντυπωσιακό σχέδιο στο μπροστινό μέρος. Πίσω μέρος από μαύρο τούλι  με μια κάθετη ραφή...
26,24€
Brand: MAT
Κομψό βραδινό εσώρουχο Brazil σε χρώμα σκούρο μπλέ ,κατασκευασμένο από  floral δαντέλα, μινιατούρα τόξο δίνει γοητεία και παιχνιδιάρικο στιλ.ΣΥΝΘΕΣΗ: Βαμβάκι 5%, Ελαστάν 7%,  Πολυαμίδιο 38%, Πολυεστέρας 50%..
21,60€
Brand: MAT
Ένα υπέροχο σλιπ που θα σας αγκαλιάσει με το απαλό, διακριτικό σατέν ύφασμα και φλοράλ δαντέλας. Έχει άνετο και κολακευτικό σχέδιο.Σύνθεση: 80% πολυαμίδη, 15% ελαστάνη, 5% βαμβάκιΚλασικό σλιπΕμπρός συνδυασμός υλικώνΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
19,60€
Εμφάνιση 1 έως 27 από 27 (1 Σελ.)