ΜΕΝΟΥ
Το Καλάθι σας

Κυλοτάκια

Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο σλιπ από δίχτυ πλισέ και δαντέλα με φλοράλ σχέδιο στο μπροστινό μέρος που διακοσμείται με strappy λωρίδα στη μέση. Πίσω πλεύρα με άνοιγμα στο καβάλο που διακοσμείται με σατέν φιόγκο. Για στιγμές γεμάτες πάθος!Αισθησιακό κλασικό σλιπΠίσω πλευρά από δίχτυΚαβάλο με άνοιγμα για εύκολη π..
25,16€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σλιπ σε μαύρο χρώμα που θα εμπλουτίσει τη ντουλάπα σας! Διάφανο ύφασμα αγκαλιάζει όμορφα τους γοφούς σας, ενώ το λεπτό περίτεχνο κέντημα με ασημί νήματα διακοσμεί το μπροστινό μέρος.Κλασικό σλιπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό μέροςΠίσω πλεύρα με μια κάθετη ραφήΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
24,52€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σλιπ σε άσπρο χρώμα που θα εμπλουτίσει τη ντουλάπα σας! Διάφανο ύφασμα αγκαλιάζει όμορφα τους γοφούς σας, ενώ το λεπτό περίτεχνο κέντημα διακοσμεί το μπροστινό μέρος.Κλασικό σλιπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό μέροςΠίσω πλεύρα με μια κάθετη ραφήΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
24,52€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο σλιπ από δίχτυ πλισέ και δαντέλα στο μπροστινό μέρος που διακοσμείται με strappy λωρίδα στη μέση. Πίσω πλεύρα με άνοιγμα στο καβάλο που διακοσμείται με σατέν φιόγκο. Για στιγμές γεμάτες πάθος!Αισθησιακό σλιπΠίσω πλευρά από δίχτυΚαβάλο με άνοιγμα για εύκολη πρόσβαση στην ευαίσθητη πε..
28,76€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο σλιπ από δίχτυ πλισέ και δαντέλα με ασημί φλοράλ σχέδιο στο μπροστινό μέρος που διακοσμείται με strappy λωρίδα στη μέση. Πίσω πλεύρα με άνοιγμα στο καβάλο που διακοσμείται με σατέν φιόγκο. Για στιγμές γεμάτες πάθος!Αισθησιακό σλιπΠίσω πλευρά από δίχτυΚαβάλο με άνοιγμα για εύκολη πρό..
26,14€
Brand: Axami
Αισθησιακό εκρού κλασικό σλιπ που θα αναδείξει τους γλουτούς σας. Από ελαστικό τούλι με δαντέλα, η ραφή με σχήμα V και σατέν φιόγκο για τις ιδιαίτερες στιγμές!Αισθησιακό σλιπΣυνδυασμός υλικών στην μπροστινή και πίσω πλευράΠίσω πλεύρα από τούλι με μία κάθετη ραφήΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
32,67€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό κλασικό σλιπ σε κόκκινο χρώμα από τούλι και floral δαντέλα.Κλασικό σλπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό και πίσω μέροςΠίσω πλεύρα με μικρό άνοιγμα στο πάνω μέρος και σατέν φιόγκοΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
32,67€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό μαύρο κλασικό σλιπ από τούλι και floral δαντέλα.Κλασικό σλπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό και πίσω μέροςΠίσω πλεύρα με μικρό άνοιγμα στο πάνω μέρος και σατέν φιόγκοΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
32,67€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο σλιπ από πλισέ τούλι και δαντέλα με ασημί νήματα που διακοσμείται με strappy λωρίδες στ μέση. Πίσω πλευρά με ελκυστικό άνοιγμα. Για στιγμές γεμάτες πάθος...
27,19€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό μαύρο κλασικό σλιπ από τούλι και δαντέλα. Το λείο ύφασμα μικροϊνών στο μπροστινό μέρος με την απαλή δαντέλα δημιουργούν το τέλειο ζευγάρι.Κλασικό σλπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό και πίσω μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
33,56€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό μπέζ κλασικό σλιπ από ελαστικό ύφασμα που διακομείται με σατέν μαύρες λωρίδες και δαντέλα στο μπροστινό μέρος.Κλασικό σλπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό μέροςΠίσω μέρος από ύφασμα με μια κάφετη ραφήΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
35,34€
Brand: Axami
Σαγηνευτικό άσπρο κλασικό σλιπ από δαντέλα που διακομείται με μαύρη δαντελένια λεπτομέρεια. Γυναικείο κλασικό σλιπΠίσω μέρος από δαντέλα Ενισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
26,73€
Brand: Axami
 Εντυπωσιακό μαύρο σλιπ σε κλασική γραμμή από απαλό ύφασμα που διακοσμείται με ανοίγματα στους γοφούς.Κλασικό σλιπΠίσω μέρος από ύφασμαΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
20,49€
Brand: Axami
Το γοητευτικό μαύρο σλιπ σε κλασική γραμμή από ελαστικό ύφασμα και λεπτή δαντέλα με ανοίγματα στο μπροστινό μέρος θα σας παρέχει άνεση όλη τη μέρα.Κλασικό σλιπΣυνδυασμός υλικών στην μπροστινή πλεύραΠίσω μέρος από απαλό ύφασμαΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
27,03€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο σλιπ από πλούσια floral δαντέλα. Πίσω πλευρά με ελκυστικό άνοιγμα. Για στιγμές γεμάτες πάθος...
27,62€
Brand: Axami
Αισθησιακό κόκκινο σλιπ από πλούσια floral δαντέλα. Πίσω πλευρά με ελκυστικό κόψιμo. Για στιγμές γεμάτες πάθος...
27,62€
Brand: Axami
Κομψό κλασικό εσώρουχο σε υπέροχο κόκκινο χρώμα από ελαστικό ύφασμα και τούλι, διακοσμημένο με μεγάλο φιόγκο στη μέση.Κλασικό σλιπΣυνδυασμός υλικών στην μπροστινή πλευράΠίσω μέρος από ύφασμαΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
26,14€
Brand: Axami
Αισθησιακό "πικάντικο" μαύρο σλιπ από δαντέλα που διακοσμείται με strappy λωρίδες. Για στιγμές γεμάτες πάθος!..
26,24€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο σλιπ από τούλι με δαντέλα με άνοιγμα στο καβάλο που διακοσμείται με σατέν φιόγκους και strappy λωρίδες. Για στιγμές γεμάτες πάθος.Απαλό ελαστικό τούλι Πίσω πλευρά με ελκυστικό κόψιμοΚαβάλο με άνοιγμα για εύκολη πρόσβαση στην ευαίσθητη περιοχή..
25,25€
Brand: Axami
Αισθησιακό, αλλά εξαιρετικά κομψό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από τούλι που θα το απολαύσετε με το ταίρι σας. Με άνοιγμα στο καβάλο.Αισθησιακό σλιπΣυνδυασμός υλικών..
21,57€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 20 (1 Σελ.)