ΜΕΝΟΥ
Το Καλάθι σας

Sexy σλιπάκια

Brand: Axami
Αισθησιακό sexy tanga σε μαύρο χρώμα με πολλές strappy λωρίδες και δαντέλα στο μπροστινό μέρος. Ιδανική επιλογή για υπέροχη νύχτα με το ταίρι σας...
26,00€
Brand: Axami
Brazil σλιπ από μικροΐνες και μαύρο τούλι. Η ζώνη της μέσης διαθέτει ένα διακριτικά γυαλιστερό λάστιχο. Οι γλουτοί διαμορφώνονται κολακευτικά από μια κάθετη ραφή.Brazil σλιπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό μέροςΠίσω μέρος από λείο ύφασμαΚάθετη ραφή στο πίσω μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
21,30€
Brand: Axami
Brazil σλιπ από μικροΐνες και τούλι στο χρώμα του δέρματος. Η ζώνη της μέσης διαθέτει ένα διακριτικά γυαλιστερό λάστιχο. Οι γλουτοί διαμορφώνονται κολακευτικά από μια κάθετη ραφή.Brazil σλιπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό μέροςΠίσω μέρος από λείο ύφασμαΚάθετη ραφή στο πίσω μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό ..
21,00€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο σλιπ από δίχτυ πλισέ και δαντέλα με χρυσό φλοράλ σχέδιο στο μπροστινό μέρος που διακοσμείται με strappy λωρίδα στη μέση. Πίσω πλεύρα με άνοιγμα στο καβάλο που διακοσμείται με σατέν φιόγκο. Για στιγμές γεμάτες πάθος!Αισθησιακό σλιπΠίσω πλευρά από δίχτυΚαβάλο με άνοιγμα για εύκολη πρό..
24,17€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα στο καβάλο. Διακοσμημένο με σατέν κορδέλα και φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος.Αισθησιακό σλιπΔαντέλαΆνοιγμα στο καβάλο..
23,76€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο κόκκινο χρώματα από τούλι και δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο. Διακοσμημένο με  strappy λωρίδες.Αισθησιακό σλιπΔαντέλα..
29,43€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο χρώμα από τούλι και δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο. Διακοσμημένο με  strappy λωρίδες.Αισθησιακό σλιπΔαντέλα..
29,43€
Brand: Axami
Το Αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα ντύνει τις καμπύλες σας με διάφανη floral δαντέλα και εντυπωσιακές λωρίδες. Βελτιώστε τις ερωτικές σας στιγμές!Αισθησιακό tanga σλιπ ΔαντέλαΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
24,03€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από φλοράλ δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα στο καβάλο. Διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια για στιγμές γεμάτες πάθος.Αισθησιακό tanga σλιπΔαντέλαΆνοιγμα στο καβάλο..
23,76€
Brand: Axami
Αισθησιακό κόκκινο tanga σλιπ που θα αναδείξει τους γλουτούς σας. Από ελαστικό τούλι με βολάν και η πίσω πλεύρα με σατέν φιόγκο για τις προσωπικές σας στιγμές γεμάτες ερωτικά παιχνίδια .Αισθησιακό tanga σλιπΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
22,95€
Brand: Axami
Sexy tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα απο τούλι και δαντέλα, διακοσμημένο στο πίσω μέρος με strappy λωρίδες. Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα απο strappy λωρίδεςΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
23,76€
Brand: Axami
Αισθησιακό άσπρο tanga σλιπ που θα αναδείξει τους γλουτούς σας. Από ελαστικό τούλι με βολάν και η πίσω πλεύρα με σατέν φιόγκο για τις προσωπικές σας στιγμές γεμάτες ερωτικά παιχνίδια .Αισθησιακό tanga σλιπΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
25,25€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο tanga σλιπ που θα αναδείξει τους γλουτούς σας. Από ελαστικό τούλι με βολάν και η πίσω πλεύρα με σατέν φιόγκο για τις προσωπικές σας στιγμές γεμάτες ερωτικά παιχνίδια .Αισθησιακό tanga σλιπΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
25,25€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ από κόκκινη και μα΄υρη πλούσια φλοράλ δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο. Διακοσμημένο με strappy λωρίδες για στιγμές απόλαυσης.Αισθησιακό tanga σλιπΔαντέλα και strappy λωρίδες..
25,92€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο κόκκινο χρώματα από κόκκινο τούλι και δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο. Διακοσμημένο με φιόγκο στο μπροστινό μέρος.Αισθησιακό σλιπΔαντέλα και τούλι..
24,03€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο κόκκινο χρώματα από τούλι και δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο. Διακοσμημένο με  strappy λωρίδες.Αισθησιακό σλιπΔαντέλα..
25,92€
Brand: Axami
Sexy tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από πλούσια φλοράλ δαντέλα, διακοσμημένο με strappy λωρίδες στους γοφούς. Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα απο δαντέλαΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
32,40€
Brand: Axami
Αισθησιακό sexy tanga σε κόκκινο χρώμα από λάτεξ ύφασμα με τούλι με πλούσιο γυαλιστερό κέντημα. Πίσω μέρος με πολλές strappy λωρίδες. Ιδανική επιλογή για υπέροχη νύχτα με το ταίρι σας...
27,27€
Brand: Axami
Υπέροχο tanga σλιπ σε απαλό μαύρο χρώμα με ένα ξεχωριστό σχεδιασμό που θα σας συναρπάσει με την πρώτη ματιά. Η διπλή μπροστινή πλευρά συνδυάζει απαλό μπέζ τούλι με μαύρη δαντέλα πολυτελείας που είναι κεντημένη με γυαλιστερή κλωστή.Tanga σλιπΣυνδυασμός υλικών στην μπροστινή πλευράΠίσω πλευρά από δαντ..
28,35€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ από μαύρο τούλι με πλούσια φλοράλ δαντέλα, διακοσμημένο με χρυσή νήμα και strappy λωρίδες. Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα από τούλι Καβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
25,92€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε γαλάζιο χρώμα από πλούσια δαντέλα και σατέν τόξα!. Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα από δαντέλαΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
27,81€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ από μαύρο τούλι με πλούσια φλοράλ δαντέλα, διακοσμημένο με χρυσή νήμα και εντυπωσιακό δέσιμο με μεταλικούς κρίκους. Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα από δαντέλα Καβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
28,35€
Brand: Axami
Sexy tanga σλιπ με neon λεπτομέριες από μπεζ τούλι, διακοσμημένο με πλούσιo φλοράλ κέντημα που θα σας αγκαλιάσει υπέροχα. Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα απο τούλιΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
27,54€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο σλιπ από δίχτυ πλισέ και δαντέλα με φλοράλ σχέδιο στο μπροστινό μέρος που διακοσμείται με strappy λωρίδα στη μέση. Πίσω πλεύρα με άνοιγμα στο καβάλο που διακοσμείται με σατέν φιόγκο. Για στιγμές γεμάτες πάθος!Αισθησιακό κλασικό σλιπΠίσω πλευρά από δίχτυΚαβάλο με άνοιγμα για εύκολη π..
25,16€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο σλιπ από δίχτυ πλισέ και δαντέλα στο μπροστινό μέρος που διακοσμείται με strappy λωρίδα στη μέση. Πίσω πλεύρα με άνοιγμα στο καβάλο που διακοσμείται με σατέν φιόγκο. Για στιγμές γεμάτες πάθος!Αισθησιακό σλιπΠίσω πλευρά από δίχτυΚαβάλο με άνοιγμα για εύκολη πρόσβαση στην ευαίσθητη πε..
28,76€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο σλιπ από δίχτυ πλισέ και δαντέλα με ασημί φλοράλ σχέδιο στο μπροστινό μέρος που διακοσμείται με strappy λωρίδα στη μέση. Πίσω πλεύρα με άνοιγμα στο καβάλο που διακοσμείται με σατέν φιόγκο. Για στιγμές γεμάτες πάθος!Αισθησιακό σλιπΠίσω πλευρά από δίχτυΚαβάλο με άνοιγμα για εύκολη πρό..
26,14€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο σλιπ από πλισέ τούλι και δαντέλα με ασημί νήματα που διακοσμείται με strappy λωρίδες στ μέση. Πίσω πλευρά με ελκυστικό άνοιγμα. Για στιγμές γεμάτες πάθος...
27,19€
Brand: Axami
Το γοητευτικό μαύρο σλιπ σε κλασική γραμμή από ελαστικό ύφασμα και λεπτή δαντέλα με ανοίγματα στο μπροστινό μέρος θα σας παρέχει άνεση όλη τη μέρα.Κλασικό σλιπΣυνδυασμός υλικών στην μπροστινή πλεύραΠίσω μέρος από απαλό ύφασμαΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
27,03€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο σλιπ από πλούσια floral δαντέλα. Πίσω πλευρά με ελκυστικό άνοιγμα. Για στιγμές γεμάτες πάθος...
27,62€
Brand: Axami
Αισθησιακό κόκκινο σλιπ από πλούσια floral δαντέλα. Πίσω πλευρά με ελκυστικό κόψιμo. Για στιγμές γεμάτες πάθος...
27,62€
Brand: Axami
Αισθησιακό "πικάντικο" μαύρο σλιπ από δαντέλα που διακοσμείται με strappy λωρίδες. Για στιγμές γεμάτες πάθος!..
26,24€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο σλιπ από τούλι με δαντέλα με άνοιγμα στο καβάλο που διακοσμείται με σατέν φιόγκους και strappy λωρίδες. Για στιγμές γεμάτες πάθος.Απαλό ελαστικό τούλι Πίσω πλευρά με ελκυστικό κόψιμοΚαβάλο με άνοιγμα για εύκολη πρόσβαση στην ευαίσθητη περιοχή..
25,25€
Brand: Axami
Αναδείξτε την προκλητικότητα σας με το αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα με ασημί λουλουδάτο σχέδιο και βολάν τούλι. Φορέστε το.. έτσι μπορείτε να εκπλήξετε το αγαπημένο σας πρόσωπο!Σαγηνευτικό σλιπΔαντέλαΑνοιγμα στο καβάλο..
30,29€
Brand: Axami
Αναδείξτε την προκλητικότητα σας με το αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα με χρυσό λουλουδάτο σχέδιο και βολάν τούλι. Φορέστε το.. έτσι μπορείτε να εκπλήξετε το αγαπημένο σας πρόσωπο!Σαγηνευτικό σλιπΔαντέλαΑνοιγμα στο καβάλο..
30,29€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε κόκκινο χρώμα από γυαλιστερό λάτεξ ύφασμα και τούλι σε σαγηνευτικό σχέδιο για τολμηρές γυναίκες! Διακοσμημένο με σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος. Αισθησιακό σλιπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλοΠίσω πλεύρα από λωρίδες..
25,25€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα με χρυσό φλοράλ σχέδιο και τούλι που θα εφαρμόζει ελκυστικά στους γλουτούς σας. Είναι μοναδικό εσώρουχο σας!Αισθησιακό σλιπTanga σλιπΠίσω πλευρα από τούλιΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
25,54€
Brand: Axami
Αναδείξτε την προκλητικότητα σας με το αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα με ασημί σχέδιο και βολάν τούλι. Φορέστε το.. έτσι μπορείτε να εκπλήξετε το αγαπημένο σας πρόσωπο!Σαγηνευτικό σλιπΔαντέλαΑνοιγμα στο καβάλο..
25,16€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα που διακοσμείται με strappy λωρίδες στη μέση.  Με άνοιγμα στο καβάλο. Παιχνιδιάρικο εσώρουχο!Αισθησιακό σλιπTanga σλιπΑνογμα στο καβάλο..
21,25€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα  με εντυπωσιακό δέσιμο στο μπροστινό μέρος και άνοιγμα στο καβάλο. Αισθησιακά κομψό!Αισθησιακό σλιπTanga σλιπΑνογμα στο καβάλο..
24,84€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα με χρυσό φλοράλ κέντημα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα στο καβάλο. Διακοσμημένο με strappy λωρίδες και σατέν φιογκάκια για στιγμές γεμάτες πάθος.Αισθησιακό σλιπΔαντέλαΠίσω πλεύρα με εντυπωσιακό φιόγκοΆνοιγμα στο καβάλο..
27,11€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο χρώμα από βολάν τούλι και δαντέλα με χρυση νήμα και με άνοιγμα στο καβάλο. Διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια για στιγμές γεμάτες πάθος.Αισθησιακό σλιπΤούλι και δαντέλαΠίσω πλεύρα με εντυπωσιακό φιόγκοΆνοιγμα στο καβάλο..
25,16€
Brand: Axami
Αισθησιακό, αλλά εξαιρετικά κομψό tanga σλιπ-φούστα σε μαύρο χρώμα από τούλι που θα το απολαύσετε με το ταίρι σας. Αισθησιακό σλιπΣυνδυασμός υλικώνΠίσω πλεύρα με εντυπωσιακό κόψιμο..
33,32€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από τούλι και δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα στο καβάλο. Διακοσμημένο με κόκκινο σατέν φιόγκο. Εξαιρετικά ελκυστικό κομμάτι!Tanga σλιπΣυνδυασμός υλικών στην μπροστινή και πίσω πλευράΠίσω πλεύρα από δαντέλα με εντυπωσιακό δέσιμοΆνοιγμα στο καβάλο..
28,43€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε κόκκινο χρώμα από τούλι και δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα στο καβάλο. Διακοσμημένο με μαύρο σατέν φιόγκο. Εξαιρετικά ελκυστικό κομμάτι!Tanga σλιπΣυνδυασμός υλικών στην μπροστινή και πίσω πλευράΠίσω πλεύρα από δαντέλα με εντυπωσιακό δέσιμοΆνοιγμα στο καβάλο..
28,43€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο χρώμα από τούλι με ασημί περίτεχνο φλοράλ κέντημα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα στο καβάλο. Διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια για στιγμές γεμάτες πάθος.Αισθησιακό σλιπΤούλιΠίσω πλεύρα με εντυπωσιακό φιόγκοΆνοιγμα στο καβάλο..
27,43€
Brand: Axami
Αισθησιακό, αλλά εξαιρετικά κομψό tanga σλιπ σε κόκκινο χρώμα από τούλι που θα το απολαύσετε με το ταίρι σας. Με άνοιγμα στο καβάλο.Αισθησιακό σλιπΣυνδυασμός υλικών..
21,57€
Brand: Axami
Αισθησιακό, αλλά εξαιρετικά κομψό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από τούλι που θα το απολαύσετε με το ταίρι σας. Με άνοιγμα στο καβάλο.Αισθησιακό σλιπΣυνδυασμός υλικών..
21,57€
Brand: Axami
Αισθησιακό, αλλά εξαιρετικά κομψό tanga σλιπ σε άσπρο χρώμα από τούλι που θα το απολαύσετε με το ταίρι σας. Με άνοιγμα στο καβάλο.Αισθησιακό σλιπΣυνδυασμός υλικών..
21,57€
Εμφάνιση 1 έως 48 από 94 (2 Σελ.)