ΜΕΝΟΥ
Το Καλάθι σας

String/ Tanga

Brand: Axami
Αισθησιακό sexy tanga σε μαύρο χρώμα με πολλές strappy λωρίδες και δαντέλα στο μπροστινό μέρος. Ιδανική επιλογή για υπέροχη νύχτα με το ταίρι σας...
26,00€
Brand: Axami
Brazil σλιπ από μικροΐνες και μαύρο τούλι. Η ζώνη της μέσης διαθέτει ένα διακριτικά γυαλιστερό λάστιχο. Οι γλουτοί διαμορφώνονται κολακευτικά από μια κάθετη ραφή.Brazil σλιπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό μέροςΠίσω μέρος από λείο ύφασμαΚάθετη ραφή στο πίσω μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
21,30€
Brand: Axami
Brazil σλιπ από μικροΐνες και τούλι στο χρώμα του δέρματος. Η ζώνη της μέσης διαθέτει ένα διακριτικά γυαλιστερό λάστιχο. Οι γλουτοί διαμορφώνονται κολακευτικά από μια κάθετη ραφή.Brazil σλιπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό μέροςΠίσω μέρος από λείο ύφασμαΚάθετη ραφή στο πίσω μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό ..
21,00€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από φλοράλ δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα στο καβάλο. Διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια για στιγμές γεμάτες πάθος.Αισθησιακό tanga σλιπΔαντέλαΆνοιγμα στο καβάλο..
23,76€
Brand: Axami
Αισθησιακό κόκκινο tanga σλιπ που θα αναδείξει τους γλουτούς σας. Από ελαστικό τούλι με βολάν και η πίσω πλεύρα με σατέν φιόγκο για τις προσωπικές σας στιγμές γεμάτες ερωτικά παιχνίδια .Αισθησιακό tanga σλιπΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
22,95€
Brand: Axami
Sexy tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα απο τούλι και δαντέλα, διακοσμημένο στο πίσω μέρος με strappy λωρίδες. Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα απο strappy λωρίδεςΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
23,76€
Brand: Axami
Αισθησιακό άσπρο tanga σλιπ που θα αναδείξει τους γλουτούς σας. Από ελαστικό τούλι με βολάν και η πίσω πλεύρα με σατέν φιόγκο για τις προσωπικές σας στιγμές γεμάτες ερωτικά παιχνίδια .Αισθησιακό tanga σλιπΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
25,25€
Brand: Axami
Αισθησιακό μαύρο tanga σλιπ που θα αναδείξει τους γλουτούς σας. Από ελαστικό τούλι με βολάν και η πίσω πλεύρα με σατέν φιόγκο για τις προσωπικές σας στιγμές γεμάτες ερωτικά παιχνίδια .Αισθησιακό tanga σλιπΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
25,25€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο κόκκινο χρώματα από τούλι και πλούσια φλοράλ δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο. Διακοσμημένο με φιογκάκια για στιγμές απόλαυσης.Αισθησιακό σλιπΔαντέλα και τούλιΆνοιγμα στο πίσω μέρος..
26,46€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ από κόκκινη και μα΄υρη πλούσια φλοράλ δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο. Διακοσμημένο με strappy λωρίδες για στιγμές απόλαυσης.Αισθησιακό tanga σλιπΔαντέλα και strappy λωρίδες..
25,92€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο κόκκινο χρώματα από κόκκινο τούλι και δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο. Διακοσμημένο με φιόγκο στο μπροστινό μέρος.Αισθησιακό σλιπΔαντέλα και τούλι..
24,03€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο κόκκινο χρώματα από τούλι και δαντέλα σε σαγηνευτικό σχέδιο. Διακοσμημένο με  strappy λωρίδες.Αισθησιακό σλιπΔαντέλα..
25,92€
Brand: Axami
Sexy tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από πλούσια φλοράλ δαντέλα, διακοσμημένο με strappy λωρίδες στους γοφούς. Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα απο δαντέλαΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
32,40€
Brand: Axami
Αισθησιακό sexy tanga σε κόκκινο χρώμα από λάτεξ ύφασμα με τούλι με πλούσιο γυαλιστερό κέντημα. Πίσω μέρος με πολλές strappy λωρίδες. Ιδανική επιλογή για υπέροχη νύχτα με το ταίρι σας...
27,27€
Brand: Axami
Υπέροχο tanga σλιπ σε απαλό μαύρο χρώμα με ένα ξεχωριστό σχεδιασμό που θα σας συναρπάσει με την πρώτη ματιά. Η διπλή μπροστινή πλευρά συνδυάζει απαλό μπέζ τούλι με μαύρη δαντέλα πολυτελείας που είναι κεντημένη με γυαλιστερή κλωστή.Tanga σλιπΣυνδυασμός υλικών στην μπροστινή πλευράΠίσω πλευρά από δαντ..
28,35€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ από μαύρο τούλι με πλούσια φλοράλ δαντέλα, διακοσμημένο με χρυσή νήμα και strappy λωρίδες. Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα από τούλι Καβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
25,92€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε γαλάζιο χρώμα από πλούσια δαντέλα και σατέν τόξα!. Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα από δαντέλαΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
27,81€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ από μαύρο τούλι με πλούσια φλοράλ δαντέλα, διακοσμημένο με χρυσή νήμα και εντυπωσιακό δέσιμο με μεταλικούς κρίκους. Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα από δαντέλα Καβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
28,35€
Brand: Axami
Tanga σλιπ σε εκρού χρώμα από απαλό τούλι με περίτεχνο κέντημα στους γοφούς. Διακοσμείται με σατέν φιόγκο. Σχηματίζει αισθησιακά τους γλουτούς σας. Εσώρουχο πολυτελείας!Σλιπ tangaΣυνδυασμός υλικών εμπρός Πίσω πλεύρα με ελκυστικό άνοιγμαΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
29,43€
Brand: Axami
Sexy tanga σλιπ με neon λεπτομέριες από μπεζ τούλι, διακοσμημένο με πλούσιo φλοράλ κέντημα που θα σας αγκαλιάσει υπέροχα. Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα απο τούλιΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
27,54€
Brand: Axami
Tanga σλιπ σε άσπρο χρώμα από απαλό τούλι με περίτεχνο κέντημα στους γοφούς. Διακοσμείται με σατέν φιόγκο. Σχηματίζει αισθησιακά τους γλουτούς σας. Εσώρουχο πολυτελείας!Σλιπ tangaΣυνδυασμός υλικών εμπρός Πίσω πλεύρα με ελκυστικό άνοιγμαΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
29,43€
Brand: Axami
Αισθησιακό sexy tanga σε υπέροχο μπλέ χρώμα από τούλι και δαντέλα στο μπροστινό μέρος και  πολλές strappy λωρίδες στο πίσω μέρος. Ιδανική επιλογή για υπέροχη νύχτα με το ταίρι σας...
25,25€
Brand: Axami
Αισθησιακό sexy tanga  σε κόκκινο χρώμα από τούλι και δαντέλα στο μπροστινό μέρος και  πολλές strappy λωρίδες στο πίσω μέρος. Ιδανική επιλογή για υπέροχη νύχτα με το ταίρι σας...
25,25€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε ροζ χρώμα από πλούσια δαντέλα και σατέν τόξα! Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα από δαντέλαΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
23,46€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε ροζ χρώμα από τούλι με πλούσια δαντέλα και σατέν τόξα!. Το σχέδιο tanga αποκαλύπτει ελκυστικά τους γλουτούς σας.Σλιπ tangaΠίσω πλευρα από δαντέλαΚαβάλο ενισχυμένο με βαμβακερό ύφασμα..
25,84€
Brand: Axami
Αναδείξτε την προκλητικότητα σας με το αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα με ασημί λουλουδάτο σχέδιο και βολάν τούλι. Φορέστε το.. έτσι μπορείτε να εκπλήξετε το αγαπημένο σας πρόσωπο!Σαγηνευτικό σλιπΔαντέλαΑνοιγμα στο καβάλο..
30,29€
Brand: Axami
Tanga σλιπ σε άσπρο χρώμα από ύφασμα υψηλής ποιότητας για καθημερινή χρήση αλλά και για τις στιγμές γεμάτες αισθησιασμό.Σλιπ tangaΜπροστινό μέρος από ύφασμαΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
15,04€
Brand: Axami
Tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από ύφασμα υψηλής ποιότητας για καθημερινή χρήση αλλά και για τις στιγμές γεμάτες αισθησιασμό.Σλιπ tangaΜπροστινό μέρος από ύφασμαΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
15,04€
Brand: Axami
Αναδείξτε την προκλητικότητα σας με το αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα με χρυσό λουλουδάτο σχέδιο και βολάν τούλι. Φορέστε το.. έτσι μπορείτε να εκπλήξετε το αγαπημένο σας πρόσωπο!Σαγηνευτικό σλιπΔαντέλαΑνοιγμα στο καβάλο..
30,29€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε κόκκινο χρώμα από γυαλιστερό λάτεξ ύφασμα και τούλι σε σαγηνευτικό σχέδιο για τολμηρές γυναίκες! Διακοσμημένο με σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος. Αισθησιακό σλιπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλοΠίσω πλεύρα από λωρίδες..
25,25€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα με ασημί φλοράλ σχέδιο που διακοσμείται με strappy λωρίδες στη μέση.  Με άνοιγμα στο καβάλο. Παιχνιδιάρικο εσώρουχο!Αισθησιακό σλιπTanga σλιπΑνογμα στο καβάλο..
20,57€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα με χρυσό φλοράλ σχέδιο και τούλι που θα εφαρμόζει ελκυστικά στους γλουτούς σας. Είναι μοναδικό εσώρουχο σας!Αισθησιακό σλιπTanga σλιπΠίσω πλευρα από τούλιΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
25,54€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο χρώμα από γυαλιστερό λάτεξ ύφασμα και τούλι σε σαγηνευτικό σχέδιο για τολμηρές γυναίκες! Διακοσμημένο με σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος. Αισθησιακό σλιπΣυνδυασμός υλικών στο μπροστινό μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλοΠίσω πλεύρα από λωρίδες..
25,25€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε άσπρο χρώμα από δαντέλα που διακοσμείται με πλισέ τούλι και μαύρο σατέν τριαντάφυλλο  στη μέση.  Με άνοιγμα στο καβάλο. Παιχνιδιάρικο εσώρουχο!Αισθησιακό σλιπTanga σλιπΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
20,57€
Brand: Axami
Αισθησιακό, αλλά εξαιρετικά κομψό tanga σλιπ σε κόκκινο χρώμα από τούλι με πλισέ βολάν που θα το απολαύσετε με το ταίρι σας. Με άνοιγμα στο καβάλο.Αισθησιακό σλιπΠίσω πλέυρα με εντυπωσιακά κοψίματαΣυνδυασμός υλικών..
23,46€
Brand: Axami
Υπέροχο tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από απαλό τούλι με ασημί κέντημα στο μπροστινό μέρος που θα εφαρμόζει ελκυστικά στους γλουτούς σας. Διακοσμείται με σατέν φιόγκο. Αισθησιακά κομψό!Αισθησιακό σλιπTanga σλιπΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
28,11€
Brand: Axami
Υπέροχο tanga σλιπ σε άσπρο χρώμα από απαλό τούλι με κέντημα στο μπροστινό μέρος που θα εφαρμόζει ελκυστικά στους γλουτούς σας. Διακοσμείται με σατέν φιόγκο. Αισθησιακά κομψό!Αισθησιακό σλιπTanga σλιπΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
28,11€
Brand: Axami
Αναδείξτε την αθωότητα σας με το αισθησιακό tanga σλιπ σε κοραλλί χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες από δαντέλα. Φορέστε το.. έτσι μπορείτε να εκπλήξετε το αγαπημένο σας πρόσωπο!Σαγηνευτικό σλιπΔαντέλαΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
26,46€
Brand: Axami
 Ενα από τα πιο αγαπημένα σας εσώρουχα. Brazil σλιπ σε μαύρο χρώμα από λείο ύφασμα μικροϊνών. Κατάλληλο για κάθε μέρα, ανεκτίμητο κάτω από εφαρμοστά βραδινά ρούχα.Brazil σλιπΑπό απαλό ύφασμα μικροϊνώνΚάθετη ραφή στο πίσω μέροςΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
15,04€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα που διακοσμείται με strappy λωρίδες στη μέση.  Με άνοιγμα στο καβάλο. Παιχνιδιάρικο εσώρουχο!Αισθησιακό σλιπTanga σλιπΑνογμα στο καβάλο..
21,25€
Brand: Axami
Αισθησιακό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα  με εντυπωσιακό δέσιμο στο μπροστινό μέρος και άνοιγμα στο καβάλο. Αισθησιακά κομψό!Αισθησιακό σλιπTanga σλιπΑνογμα στο καβάλο..
24,84€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό tanga σλιπ σε κόκκινο χρώμα από δαντέλα με ανάγλυφα λουλούδια και τούλι με εντυπωσιακό δέσιμο στο μπροστινό μέρος. Διακοσμείται με σατέν φιογκάκια . Αισθησιακά κομψό!Αισθησιακό σλιπTanga σλιπΠίσω πλεύρα από λωρίδες..
25,16€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα με χρυσό φλοράλ κέντημα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα στο καβάλο. Διακοσμημένο με strappy λωρίδες και σατέν φιογκάκια για στιγμές γεμάτες πάθος.Αισθησιακό σλιπΔαντέλαΠίσω πλεύρα με εντυπωσιακό φιόγκοΆνοιγμα στο καβάλο..
27,11€
Brand: Axami
Αισθησιακό, αλλά εξαιρετικά κομψό tanga σλιπ σε μαύρο χρώμα από τούλι που θα το απολαύσετε με το ταίρι σας. Με άνοιγμα στο καβάλο.Αισθησιακό σλιπΣυνδυασμός υλικώνΠίσω πλεύρα με εντυπωσιακά κοψίματα..
23,46€
Brand: Axami
Αισθησιακό sexy σλιπ tanga σε μαύρο χρώμα από τούλι με ασημί  δαντέλα που θα λατρέψει το σώμα σας όταν τα φορέσετε. Πίσω μέρος από τούλι. Μπορεί να φορεθεί με σουτιέν και ζαρτιέρες στο ίδιο στυλ. ..
26,73€
Brand: Axami
Κομψό σλιπ σε μαύρο χρώμα από φλοράλ δαντέλα. Διακοσμημένο με λωρίδες.Tanga σλιπΔαντέλαΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
25,49€
Brand: Axami
Αισθησιακό σλιπ σε μαύρο χρώμα από τούλι με ασημί περίτεχνο φλοράλ κέντημα σε σαγηνευτικό σχέδιο και με άνοιγμα στο καβάλο. Διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια για στιγμές γεμάτες πάθος.Αισθησιακό σλιπΤούλιΠίσω πλεύρα με εντυπωσιακό φιόγκοΆνοιγμα στο καβάλο..
27,43€
Brand: Axami
Κομψό tanga σε τιρκουάζ χρώμα από ελαστικό τούλι με περίτεχνο κέντημα στο μπροστινό μέρος. Ιδανική επιλογή για υπέροχη νύχτα με το ταίρι σας.Σλιπ tangaΤούλι με κέντημαΕνισχυμένο βαμβακερό καβάλο..
32,02€
Εμφάνιση 1 έως 48 από 92 (2 Σελ.)