ΜΕΝΟΥ
Το Καλάθι σας

Peek-a-boo σουτιέν

Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε μαύρο χρώμα από πλούσια δαντέλα, διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Σύνθεση: 9% πολυεστέρες, 14% πολυουρεθάνη, 21% βαμβάκι, 54% πολυαμίδη, 2% ελαστάνηPeek-a-boo σουτιέν με ανοιχτή κούπΔαντέλαΚλασικές μπανέλες Διακοσ..
40,77€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ με ενίσχυση σε μαύρο χρώμα από πλούσια δαντέλα, διακοσμημένο με χρυσό λουλουδένιο μοτίβο και σατέν φιογκάκια για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιέν με ανοιχτή κούπPush up σουτιένΚλασικές μπανέλες Αφαιρούμενες, διακοσμημένες τιράντεςΚού..
43,20€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ χωρίς επιπλέον ενίσχυση σε μαύρο μπέζ χρώματα από πλούσια δαντέλα, διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιέν με ανοιχτή κούπΚλασικές μπανέλες Αφαιρούμενες, διακοσμημένες τιράντεςΚούμπωμα στην πλάτη με κόπιτ..
41,04€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε μαύρο μπέζ χρώματα από πλούσια δαντέλα, διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Σύνθεση: 9% πολυεστέρες, 14% πολυουρεθάνη, 21% βαμβάκι, 54% πολυαμίδη, 2% ελαστάνηPeek-a-boo σουτιέν με ανοιχτή κούπΚλασικές μπανέλες Αφαιρο..
41,85€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε μαύρο χρώμα από ύφασμα, διακοσμημένο με μανίκια βολάν από τούλι και σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Σύνθεση: 39% πολυαμίδη, 18% βαμβάκι, 13% πολυουρεθάνη, 26% πολυεστέρες, 4% ελαστάνηPeek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη..
38,02€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε άσπρο χρώμα από ύφασμα, διακοσμημένο με μανίκια βολάν από τούλι και σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Σύνθεση: 39% πολυαμίδη, 18% βαμβάκι, 13% πολυουρεθάνη, 26% πολυεστέρες, 4% ελαστάνηPeek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη..
38,02€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε κόκκινο χρώμα από ύφασμα, διακοσμημένο με βολάν από τούλι και σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Σύνθεση: 39% πολυαμίδη, 18% βαμβάκι, 13% πολυουρεθάνη, 26% πολυεστέρες, 4% ελαστάνηPeek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρ..
35,10€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε μαύρο χρώμα από ύφασμα, διακοσμημένο με βολάν από τούλι και σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Σύνθεση: 39% πολυαμίδη, 18% βαμβάκι, 13% πολυουρεθάνη, 26% πολυεστέρες, 4% ελαστάνηPeek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρού..
38,61€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε άσπρο χρώμα από ύφασμα, διακοσμημένο με βολάν από τούλι και σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Σύνθεση: 39% πολυαμίδη, 18% βαμβάκι, 13% πολυουρεθάνη, 26% πολυεστέρες, 4% ελαστάνηPeek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρού..
38,61€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ από πλούσια μαύρη δαντέλα κόκκινο φλοραλ σχέδιο, διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιέν με ανοιχτή κούπΣυνδυασμός υλικώνΚλασικές μπανέλες Μη αφαιρούμενες τιράντεςΚούμπωμα στην πλάτη με κόπιτσες ..
50,49€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε παθιασμένο κόκκινο χρώμα από ύφασμα με πλούσια μαύρη δαντέλα, διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιέν με ανοιχτή κούπΣυνδυασμός υλικώνΚλασικές μπανέλες Μη αφαιρούμενες τιράντεςΚούμπωμα στην πλάτη με κό..
46,44€
Brand: Axami
Ασθησιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από ύφασμα, δαντέλα με χρυσό φλοράλ σχέδιο και ελαστικό τούλι θα ομορφαίνει το ντεκολτέ σας! Η επενδυμένη κουπ ενισχύει και στρογγυλεύει το στήθος σας. Διακοσμημένο με μικρά σατέν φιογκάκια . Είναι μοναδικό γυναικείο εσώρουχο σας! Μυστηριώδη, σέξι - όπως κα εσεί..
49,30€
Brand: Axami
Ασθησιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από ύφασμα, δαντέλα με χρυσό φλοράλ σχέδιο και ελαστικό τούλι θα ομορφαίνει το ντεκολτέ σας! Η επενδυμένη κουπ ενισχύει και στρογγυλεύει το στήθος σας. Διακοσμημένο με μικρά σατέν φιογκάκια . Είναι μοναδικό γυναικείο εσώρουχο σας! Μυστηριώδη, σέξι - όπως κα εσεί..
47,82€
Brand: Axami
Ασθησιακό σουτιέν σε ακαταμάχητο κόκκινο χρώμα από ύφασμα λάτεξ, δαντέλα και ελαστικό τούλι θα ομορφαίνει το ντεκολτέ σας! Η επενδυμένη κουπ ενισχύει και στρογγυλεύει το στήθος σας. Διακοσμημένο με μικρά σατέν φιογκάκια . Είναι μοναδικό γυναικείο εσώρουχο σας! Μυστηριώδη, σέξι - όπως κα εσείς!Ε..
40,10€
Brand: Axami
Ασθησιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από ύφασμα λάτεξ, δαντέλα και ελαστικό τούλι θα ομορφαίνει το ντεκολτέ σας! Η επενδυμένη κουπ ενισχύει και στρογγυλεύει το στήθος σας. Διακοσμημένο με μικρά σατέν φιογκάκια . Είναι μοναδικό γυναικείο εσώρουχο σας! Μυστηριώδη, σέξι - όπως κα εσείς!Ενισχυμένη κουπ..
40,10€
Brand: Axami
Ασθησιακό σουτιέν σε κόκκινο χρώμα από ύφασμα και βολάν από τούλι με ανοίγματα θα ομορφαίνει το ντεκολτέ σας! Η επενδυμένη κουπ ενισχύει και στρογγυλεύει το στήθος σας. Διακοσμημένο με μικρά σατέν φιογκάκια . Είναι μοναδικό γυναικείο εσώρουχο σας! Μυστηριώδη, σέξι - όπως κα εσείς!Ενισχυμένη κου..
37,72€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε μαύρο χρώμα από υπεροχα διακοσμήμενη δαντέλα, διακοσμημένο με σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρούμενες τ..
36,59€
Brand: Axami
Ασθησιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από ύφασμα και βολάν από τούλι με ανοίγματα θα ομορφαίνει το ντεκολτέ σας! Η επενδυμένη κουπ ενισχύει και στρογγυλεύει το στήθος σας. Διακοσμημένο με μικρά σατέν φιογκάκια . Είναι μοναδικό γυναικείο εσώρουχο σας! Μυστηριώδη, σέξι - όπως κα εσείς!Ενισχυμένη κουπ&..
37,72€
Brand: Axami
Ενας μαγευτικός συνδυασμός εκλεπτυσμένων υφασμάτων! Αισθησιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από τούλι και υπέροχα διακοσμημένη δαντέλα που προσθέτει όγκο, όμορφα ανυψωτικά και σχήματα χαρη στη ενισχυμένη κουπ. Εσώρουχο μυστηριώδη και σέξι- όπως και εσείς!Σύνθεση: 67% πολυαμίδη, 5% πολυεστέρες, 13% βαμβάκι..
37,23€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από ελαστικό ύφασμα και λεπτή δαντέλα θα ομορφαίνει το ντεκολτέ σας! Η επενδυμένη κουπ ενισχύει και στρογγυλεύει το στήθος σας. Διακοσμημένο με σατέν παιχνιδιάρικα φιογκάκια. Είναι μοναδικό γυναικείο εσώρουχο σας!Ενισχυμένη κουπ Συνδυασμός υλικώνΚλασι..
45,41€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από λεπτή δαντέλα με τριγωνική και διακριτικά διάφανη κουπ με ερεθιστικά ανοίγματα.Αισθησιακό σουτιένΤριγωνική κουπ χωρίς επένδυσηΧωρίς μπανέλεςΚουμπώνει στην πλάτη με δύο κόπιτσες σε δύο επίπεδα..
39,85€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από υπέροχο τούλι με ερεθιστικά ανοίγματα και πλούσια γυαλιστερή δαντέλα θα ομορφαίνει το ντεκολτέ σας! Η επενδυμένη κουπ ενισχύει και στρογγυλεύει το στήθος σας. Διακοσμημένο με σατέν παιχνιδιάρικα φιογκάκια. Είναι μοναδικό γυναικείο εσώρουχο σας!Σύνθεση:..
49,01€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε μαύρο χρώμα από υπεροχα διακοσμήμενη με χρυσή νήμα δαντέλα, διακοσμημένο με σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη ..
35,61€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε μαύρο χρώμα από υπεροχα διακοσμήμενη με χρυσό δαντέλα και τούλι, διακοσμημένο με μαύρο σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές ..
37,23€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από λεπτό τούλι με ερεθιστικά ανοίγματα.Αισθησιακό  peek-a-boo σουτιένΧωρίς μπανέλεςΚουμπώνει στην πλάτη με δύο κόπιτσες ..
30,38€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε μαύρο χρώμα από υπεροχα διακοσμήμενη δαντέλα, διακοσμημένο με κόκκινο σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρο..
36,59€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε κόκκινο χρώμα από υπεροχα διακοσμήμενη δαντέλα, διακοσμημένο με μαύρο σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρο..
36,59€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε μαύρο χρώμα από ελαστικό ύφασμα και υπέροχη δαντέλα, διακοσμημένο με σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Πίσω πλεύρα από strappy λωρίδες. Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με εν..
42,15€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε μαύρο χρώμα από υπεροχα διακοσμήμενη με ασημί κέντημα δαντέλα, διακοσμημένο με σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλες..
38,88€
Brand: Axami
Ασθησιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από ύφασμα, δαντέλα με χρυσό φλοράλ σχέδιο και ελαστικό τούλι με χρυσό πουά σχέδιο και με ανοίγματα θα ομορφαίνει το ντεκολτέ σας! Η επενδυμένη κουπ ενισχύει και στρογγυλεύει το στήθος σας. Διακοσμημένο με μικρά σατέν φιογκάκια . Είναι μοναδικό γυναικείο εσώρουχ..
59,40€
Brand: Axami
Ασθησιακό σουτιέν σε κόκκινο χρώμα από υπέροχη πλούσια δαντέλα και βολάν από κόκκινο τούλι θα ομορφαίνει το ντεκολτέ σας! Η επενδυμένη κουπ ενισχύει και στρογγυλεύει το στήθος σας. Διακοσμημένο με μικρά σατέν τριαντάφυλλα . Είναι μοναδικό γυναικείο εσώρουχο σας! Μυστηριώδη, σέξι - όπως κα εσείς..
42,34€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με βολάν από τούλι στα κουπ σε κόκκινο χρώμα, διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρούμενες τιράντεςΚούμπωμα ..
35,94€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με βολάν από τούλι στα κουπ σε μαύρο χρώμα, διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρούμενες τιράντεςΚούμπωμα στ..
35,94€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με βολάν από τούλι στα κουπ σε άσπρο χρώμα, διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρούμενες τιράντεςΚούμπωμα στ..
35,94€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από ύφασμα λάτεξ στα κουπ, τούλι και δαντέλα, διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια  για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Αισθησιακό σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρούμε..
38,23€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν σε κόκκινο χρώμα από ύφασμα λάτεξ στα κουπ, τούλι και δαντέλα, διακοσμημένο με σατέν φιογκάκια  για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Αισθησιακό σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρού..
38,23€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε μαύρο χρώμα από τούλι και δαντέλα, διακοσμημένο με κάθετες λωρίδες και σατέν φιογκάκια  για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλε..
59,45€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε μαύρο χρώμα από γυαλιστερό ύφασμα και δίχτυ, διακοσμημένο με μώβ σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρούμενε..
38,88€
Brand: Axami
Αισθησιακό σουτιέν σε μαύρο κόκκινο χρώματα από υπέροχο κόκκινο τούλι με βολάν και μαύρη σατέν κορδέλα, και λεπτή δαντέλα θα ομορφαίνει το ντεκολτέ σας! Η επενδυμένη κουπ ενισχύει και στρογγυλεύει το στήθος σας. Διακοσμημένο με σατέν παιχνιδιάρικα φιογκάκια. Είναι μοναδικό γυναικείο εσώρου..
47,39€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιέν ιντριγκα σε μαύρο χρώμα που θα ομορφαίνει κάθε στήθος! Τα cups από ύφασμα στό κάτω μέρος, και δαντέλα επάνω. Δικοσμημένο με μεγάλο σατέν φιόγκο.Σύνθεση: 45% πολυαμίδη, 13% βαμβάκι, 17% πολυουρεθάνη, 14% πολυεστέρες, 11% ελαστάνηΑισθησιακό σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΚουπ..
41,82€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιέν ιντριγκα σε κόκκινο χρώμα που θα ομορφαίνει κάθε στήθος! Τα cups από ύφασμα στό κάτω μέρος, και δαντέλα επάνω. Δικοσμημένο με μεγάλο σατέν φιόγκο.Σύνθεση: 45% πολυαμίδη, 13% βαμβάκι, 17% πολυουρεθάνη, 14% πολυεστέρες, 11% ελαστάνηΑισθησιακό σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΚο..
41,82€
Brand: Axami
Αναδείξτε τη θηλυκότητα σας με αισθησιακο σουτιέν σε υπέροχο μαύρο χρώμα από δαντέλα με προκλητικό άνοιγμα! Μια τολμηρή πρόταση για εμφανίσεις που θα του κόψουν την ανάσα!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρούμενες τιράντεςΚούμπωμα στην πλάτη με κόπιτσες ..
42,80€
Brand: Axami
Αναδείξτε τη θηλυκότητα σας με αισθησιακο σουτιέν σε υπέροχο άσπρο χρώμα από δαντέλα με προκλητικό άνοιγμα! Μια τολμηρή πρόταση για εμφανίσεις που θα του κόψουν την ανάσα!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρούμενες τιράντεςΚούμπωμα στην πλάτη με κόπιτσες ..
42,80€
Brand: Axami
Αναδείξτε τη θηλυκότητα σας με αισθησιακο σουτιέν σε ερεθιστικό κόκκινο χρώμα από δαντέλα με προκλητικό άνοιγμα! Μια τολμηρή πρόταση για εμφανίσεις που θα του κόψουν την ανάσα!Peek-a-boo σουτιένΚλασικές μπανέλεςΜη αφαιρούμενες τιράντεςΚούμπωμα στην πλάτη με κόπιτσες ..
42,80€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική προσφορά για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε κόκκινο χρώμα από δαντέλα και δίχτυ, διακοσμημένο με τιράντες χιαστή στο ντεκολτέ και σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές ..
35,61€
Brand: Axami
Προκλητικό εσώρουχο είναι μια εξαιρετική προσφορά για ειδικές περιπτώσεις! Αισθησιακό σουτιέν με ανοιχτή κουπ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα και δίχτυ, διακοσμημένο με τιράντες χιαστή στο ντεκολτέ και σατέν φιόγκο για νύχτες γεμάτες πάθος! Γίνετε προκλητικές!Peek-a-boo σουτιένΚουπ με ενίσχυσηΚλασικές μπ..
35,61€
Brand: Axami
Ασθησιακό σουτιέν σε μαύρο κόκκινο χρώματα από υπέροχο κόκκινο τούλι με βολάν και μαύρη σατέν κορδέλα, και λεπτή δαντέλα θα ομορφαίνει το ντεκολτέ σας! Η επενδυμένη κουπ ενισχύει και στρογγυλεύει το στήθος σας. Διακοσμημένο με σατέν παιχνιδιάρικα φιογκάκια. Είναι μοναδικό γυναικείο εσώρουχ..
48,11€
Brand: Axami
Ασθησιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από ύφασμα, ελαστικό τούλι με ασημί πουά σχέδιο και κεντημένη δαντέλα θα ομορφαίνει το ντεκολτέ σας! Η επενδυμένη κουπ ενισχύει και στρογγυλεύει το στήθος σας. Διακοσμημένο με μικρά σατέν φιογκάκια . Είναι μοναδικό γυναικείο εσώρουχο σας! Μυστηριώδη, σέξι - όπως..
63,26€
Εμφάνιση 1 έως 48 από 71 (2 Σελ.)

Peek-a-boo - ένα σουτιέν, που αφήνει ακάλυπτο το στήθος. Μερικά είναι χωρίς καθόλου περίγραμμα σουτιέν, μερικά διαθέτουν ελαφριά στήριξη στην κάτω μεριά, ενώ αλλά έχουν τρύπες για να αποκαλύπτουν και να αφήνουν εκτεθειμένες τις θηλές. Ο στόχος είναι να τονίστει το γυναικείο στήθος και να προκαλεί ερωτικές φαντασιώσεις