ΜΕΝΟΥ
Το Καλάθι σας

Σουτιέν Bralette

Brand: Axami
Το εντυπωσιακό σουτιέν bralette απο ύφασμα λάτεξ θα αποκαλύψει διακριτικά το στήθος σας. Κατασκευασμένο από  ανάλαφρο λάτεξ ύφασμα και διακοσμημένο με μεταλλικό στοιχείο ανάμεσα στα coupEντυπωσιακό σουτιένΚουπ χωρίς επένδυσηΧωρίς μπανέλεςΚούμπωμα με γαντζάκι..
47,50€
Brand: Axami
Πολυτελές σουτιεν τύπου κορσέ σε κόκκινο χρώμα από ύφασμα λάτεξ, διακοσμημένα με strappy λωρίδες και δαντέλα στο κάτω μέρος, με βαθύ ντεκολτέ και με κλασικές μπανέλες. Πίσω μέρος με strappy λωρίδες. Αυτό το σχέδιο θα σας κάνει να νιώσετε καταπληκτικά!Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΚου..
64,26€
Brand: Axami
Πολυτελές σουτιεν τύπου κορσέ σε μαύρο χρώμα από τούλι με κέντημα, διακοσμημένο με γυαλιστερή νήμα και strappy λώρίδες, με βαθύ ντεκολτέ και με κλασικές μπανέλες. Αυτό το σχέδιο θα σας κάνει να νιώσετε καταπληκτικά!Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΜαλακά κουπΡυθμιζόμενες τιράντεςΚλασικέ..
83,70€
Brand: Axami
Πολυτελές σουτιεν τύπου κορσέ σε μαύρο χρώμα από τούλι με κέντημα, διακοσμημένο με εντυπωσιακό δέσιμο, με βαθύ ντεκολτέ και με κλασικές μπανέλες. Αυτό το σχέδιο θα σας κάνει να νιώσετε καταπληκτικά!Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΜαλακά κουπΡυθμιζόμενες τιράντεςΚλασικές μπανέλεςΚο..
76,41€
Brand: Axami
Πολυτελές σουτιεν τύπου κορσέ σε γαλάζιο χρώμα από τούλι με κέντημα, διακοσμημένο με γυαλιστερή νήμα και φιογκάκια, με βαθύ ντεκολτέ και με κλασικές μπανέλες. Αυτό το σχέδιο θα σας κάνει να νιώσετε καταπληκτικά!Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΜαλακά κουπΡυθμιζόμενες τιράντεςΚλασικές μπ..
68,04€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιεν τύπου κορσέ σε μπλέ χρώμα από δαντέλα με βαθύ ντεκολτέ και με μπανέλες, χωρίς ενίσχυση. Διακοσμείται με strappy λωρίδες και μινιατούρα τόξο.Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΚουπ χωρίς επένδυσηΜη αφαιρούμενες τιράντεςΚλασικές μπανέλεςΠίσω μέρος από strappy λωρίδεςΚούμ..
65,34€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιεν τύπου κορσέ σε κόκκινο χρώμα από δαντέλα με βαθύ ντεκολτέ και με μπανέλες, χωρίς ενίσχυση. Διακοσμείται με strappy λωρίδες και μινιατούρα τόξο.Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΚουπ χωρίς επένδυσηΜη αφαιρούμενες τιράντεςΚλασικές μπανέλεςΠίσω μέρος από strappy λωρίδεςΚ..
65,34€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιέν σε ροζ χρώμα από δαντέλα χωρίς ενίσχυση με μοντέρνο σχέδιο, διακοσμημένο με strappy λωρίδα από μαργαριτάρια και μινιατούρα ροζ τόξοBralette σουτιένΜη αφαιρούμενες τιράντεςΜε μπανέλεςΠίσω μέρος από strappy λωρίδεςΚούμπωμα στην πλάτη με τέσσερης κόπιτσες..
70,69€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιέν σε κόκκινο χρώμα από δαντέλα χωρίς ενίσχυση με μοντέρνο σχέδιο, διακοσμημένο με μινιατούρα τόξο.Bralette σουτιένΜη αφαιρούμενες τιράντεςΜε μπανέλεςΠίσω μέρος από strappy λωρίδεςΚούμπωμα στην πλάτη με τέσσερης κόπιτσες..
63,26€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιέν τύπου μπουστάκι σε μαύρο χρώμα χώρις ενίσχυση από δαντέλα και ελαστικό τούλι  που σίγουρα θα το λατρέψετε!  Αυτό το μοντέλο θα αναδείξει την ομορφιά του ντεκολτέ  σας και θα εγγυηθεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση.Σουτιέν μπουστάκιΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΜη αφαιρού..
38,61€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιέν τύπου κορσέ σε άσπρο χρώμα με μερική ενίσχυση από δαντέλα και τούλι, διακοσμημένο με κέντημα που σίγουρα θα το λατρέψετε!  Αυτό το μοντέλο θα αναδείξει την ομορφιά του ντεκολτέ  σας και θα εγγυηθεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση.Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΜ..
58,16€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από πλούσια δαντέλα με ενίσχυση που σίγουρα θα κλέψει πολλές καρδιές! Τα cups διακοσμημένα με δαντέλα που ανεβαίνει μέχρι το λαιμό. Κατάλληλη επιλογή για μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ.Κατάλληλο και για μεγάλα στήθηΑφαιρούμενες τιράντεςΚλασικές μπανέλεςΠίσω μέρος από δα..
54,05€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιέν τύπου κορσέ σε μαύρο χρώμα χωρίς ενίσχυση από δαντέλα και τούλι, διακοσμημένο με κέντημα που σίγουρα θα το λατρέψετε!  Αυτό το μοντέλο θα αναδείξει την ομορφιά του ντεκολτέ  σας και θα εγγυηθεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση.Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΜη αφ..
65,34€
Brand: Axami
Αυτο το μοντέλο εξαιρετικα κομψο και μοναδικο! Μαλακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα με τέλειο συνδυασμό απο υπέροχα διακοσμημένη λεπτή δαντέλα και τούλι. Πίσω πλευρα απο διακοσμημένο   τούλι.Bralette σουτιέν χωρίς ενίσχυσηΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΜη αφαιρούμενες τιράντεςΚλασικές μπανέλεςΠίσω μέρο..
64,37€
Brand: Axami
Ένα σαγηνευτικό και άνετο σουτιέν σε μαύρο χρώμα από δαντέλα και τούλι με εντυπωσιακό σχέδιο. Η κουπ αγκαλιάζει στρογγυλεύει τέλεια το στήθος σας. Το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από ελαστικό μαύρο τούλι. Κουπ με μερική επένδυσηΜη αφαιρούμενες τιράντεςΚλασικές μπανέλεςΚούμπωμα στην πλάτη με ..
62,15€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιέν ιντριγκα με μερική ενίσχυση από δαντέλα σε μαύρο χρώμα που σίγουρα θα το λατρέψετε!  Αυτό το μοντέλο θα αναδείξει την ομορφιά του ντεκολτέ  σας και θα εγγυηθεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση.Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΜη αφαιρούμενες τιράντεςΚλασικές μπανέλ..
61,34€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιέν ιντριγκα  σε μαύρο χρώμα που σίγουρα θα το λατρέψετε! Τα cups απο  υφασμα στό κάτω μέρος, και ελαστικό τούλι πάνω, διακοσμημένα με δαντελένιο κέντημα. Αυτό το μοντέλο θα αναδείξει την ομορφιά του ντεκολτέ  σας και θα εγγυηθεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση.Bralette σουτι..
52,57€
Brand: Axami
Πολυτελές σουτιεν τύπου κορσέ σε σκούρο κόκκινο χρώμα από δαντέλα, διακοσμημένα με strappy λωρίδες, με βαθύ ντεκολτέ και με κλασικές μπανέλες. Πίσω μέρος με strappy λωρίδες. Αυτό το σχέδιο θα σας κάνει να νιώσετε καταπληκτικά!Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΜαλακά κουπΡυθμιζόμενες τιρά..
65,34€
Brand: Axami
Πολυτελές σουτιεν τύπου κορσέ σε μαύρο χρώμα από ύφασμα λάτεξ, διακοσμημένα με strappy λωρίδες και δαντέλα στο κάτω μέρος, με βαθύ ντεκολτέ και με κλασικές μπανέλες. Πίσω μέρος με strappy λωρίδες. Αυτό το σχέδιο θα σας κάνει να νιώσετε καταπληκτικά!Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΚουπ ..
53,46€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιέν σε μαύρο χρώμα από πλούσια δαντέλα με ενίσχυση που σίγουρα θα κλέψει πολλές καρδιές! Τα cups διακοσμημένα με δαντέλα που ανεβαίνει μέχρι το λαιμό. Κατάλληλη επιλογή για μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ.Κατάλληλο και για μεγάλα στήθηΑφαιρούμενες τιράντεςΚλασικές μπανέλεςΠίσω μέρος από δα..
53,76€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιέν ιντριγκα  σε μαύρο ασημί χρώματα που σίγουρα θα κλέψει πολλές καρδιές! Τα cups από γυαλιστερό ύφασμα στό κάτω μέρος, και δαντέλα επάνω.Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΚουπ χωρίς επένδυσηΜη αφαιρούμενες τιράντεςΚλασικές μπανέλεςΠίσω μέρος από ύφασμαΚούμπωμα στην..
47,39€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιεν τύπου κορσέ σε μαύρο μπεζ χρώμα από δαντέλα με βαθύ ντεκολτέ και με μπανέλες, χωρίς ενίσχυση. Διακοσμείται με strappy λωρίδες και μινιατούρα τόξο.Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΚουπ χωρίς επένδυση..
62,37€
Brand: Axami
Εντυπωσιακό σουτιεν τύπου κορσέ σε μαύρο χρώμα από δαντέλα με βαθύ ντεκολτέ και με μπανέλες, χωρίς ενίσχυση. Διακοσμείται με strappy λωρίδες και μινιατούρα τόξο.Bralette σουτιένΚατάλληλο και για μεγάλα στήθηΚουπ χωρίς επένδυσηΜη αφαιρούμενες τιράντεςΚλασικές μπανέλεςΠίσω μέρος από strappy λωρίδεςΚού..
65,34€
Εμφάνιση 1 έως 23 από 23 (1 Σελ.)

Σουτιέν Bralette - είναι ένας νέος τύπος ρομαντικού άνετου σουτιέν χωρίς μπανελες και ενίσχυση. Δαντελωτό, μεταξωτό ή βελούδινο, το bralette χαρίζει την άνεση και τη στήριξη ενός σουτιέν, με το στυλ και την εμφάνιση ενός μοντέρνου τοπ.