ΜΕΝΟΥ
Το Καλάθι σας

Τρόποι αποστολής


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με εταιρεία μεταφορών ΕΛΤΑ courier

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις προϊόντων εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier (https://www.elta-courier.gr/). Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων είναι 5-10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 4.98€, ενώ για αγορές άνω των 70€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ

Οι παραδόσεις προϊόντων σε  Κύπρο πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier (https://www.elta-courier.gr/). Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 8-15 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα διαμορφώνονται στα 14.90€, ενώ για αγορές άνω των 140€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για αποστολές εντός Ελλάδας υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής με επιπλέον χρέωση 2€.

  • Η παραγγελία σας παραδίδεται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier.
  • Με την αποστολή της παραγγελίας θα λάβετε στο e-mail σας τις απαραίτητες σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού αποστολής του δέματος.
  • Εάν ο διανομέας δεν σας βρει στη διεύθυνση που καταχωρήσατε, η αποστολή θα αποθηκευτεί στο πλησιέστερο κατάστημα της ΕΛΤΑ courier και η ειδοποίηση με τις πληροφορίες σχετικά με την αποθήκευση της αποστολής θα βρίσκεται στο γραμματοκιβώτιο σας.
  • Η αποστολή θα παραμείνει αποθηκευμένη στο κατάστημα της ΕΛΤΑ courier για 7 ημέρες ή, κατόπιν συνεννόησης, έως 15 ημέρες.
  • Η αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή, βάσει των αναμενόμενων χρόνων παράδοσης της μεταφορικής εταιρείας.

Το www.illi.gr συνεργάζεται με την Γενική Ταχυδρομική. Ωστόσο αν προτιμάτε Acs ή Speedex αρκεί να το γράψετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.

Φθορά πακέτου

  • Φροντίστε να ελέγχετε προσεχτικά τα πακέτα που παραλαμβάνετε μέσω των συνεργατών μας και εφόσον η συσκευασία παρουσιάζει οποιαδήποτε ένδειξη μηχανικής βλάβης αρνηθείτε την παραλαβή.
  • Εάν είναι εφικτό, ανοίξτε το πακέτο μπροστά στον ταχυδρόμο ή τον μεταφορέα
  • Αν παρουσιάζει ενδείξεις φθοράς, εγείρετε αξίωση αμέσως.
  • Στην περίπτωση εκείνη όπου η συσκευασία έχει υποστεί ζημιά και διαπιστώσετε αυτό το γεγονός αργότερα, ο μεταφορέας δεν θα αποδεχθεί πλέον την αξίωση.